tiistai 2. huhtikuuta 2013


Onko Suomi valittajien ja marisijoiden maa.

Kun lukee lehtien yleisönosastoja, niin tulee mieleen että kyllä tämä sellainen valittajien ja marisijoiden maa on.

On todella vähän positiivista ja rakentavaa kirjoittelua. Onko niin, että kun joku kirjoittaa jotain positiivista niin se saa ei kiinnostavan leiman, vain negatiivinen on kirjoittamisen arvoista ja se saa sanasen arkun aukeamaan. Eiköhän oteta suunta uuteen ja päätetään että Suomi on Suomalainen. Se on innovatiivista ja energistä.

Itselläni on onni olla mukana yrityskummitoiminnassa. Tässä toiminnassa tapaa ihmisiä jotka useimmiten näkee mahdollisuuksia monessa sellaisessa paikassa jossa itse en niitä huomaa.

Kun sitten olemme hetken keskustelleet, avautuu ihan uusia maailma. Se tulee jotenkin yllättäen, aivan kuin joskus lapsena metsän keskellä samoillessani löysin kauniin niityn.  Siellä kukki jos minkälaiset kukkaset. Sellainen vaimea mutta määrätietoinen hyönteisten surina tuli korviin. Sellainen niityn tuoksu jonka sellaiset tietävät jotka ovat sellaisissa paikoissa olleet. Usein mietin, että mitenkä nämä kaikki kauniit kukkaset ovat tänne metsän keskelle löytäneet.

Tällaiset fiilingit kertovat siitä oikeasta elämästä, joka on eteenpäin pyrkivä. Usein ei välittömiä voittoja tavoitteleva, mutta kehitystä etsivä ja löytävä. Innovatiivinen!!!

On todella suurta kun joku viikkoja mielessä muhinut ongelma yhtäkkiä ratkeaakin. Tai joku asia joka on odottanut ratkaisua ja juuri se viimeinen tukki saadaan pois suman edestä että tiedon virta saa vapaasti virratta.

Tällaisessa tekemisen meininkiä sisältävässä toiminnassa on mukava kun saa olla mukana, pienenä osasena.

Tässä toiminnassa ei päällimmäisenä ole ajatus keneltä pois tai kenelle lisää, vaan se on kaikille toimintaan osallistuville lisää.

Toivon että vielä joskus näen sen päivän että kaikki elementit yrityksissä joustaa, ja pyrkii yhteiseen hyvään.

Aurinkoista kevättä, lämpöä odottaen.

yrityskummi Tapsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti